Elämyspalvelut

VAUHTIA JA ELÄMYKSIÄ, Espanjassa.

Rata-ajo elämykset Espanjassa ympärivuoden!

Koe Espanjan lomallasi vauhtia ja jännitystä. Tarjoamme sinulle tai ryhmällesi ainutlaatuisen ja unohtumattoman mahdollisuuden rata-ajoelämykseen Espanjan auringon alla! Tarjolla on erilaisia elämyskokonaisuuksia yksittäisestä ratakierroksesta, aina kaksi päivää kestävään Formula 1 auton ajoelämykseen.

auto1

Yhteistyökumppanina meillä on kaksinkertaisen Formula 1 – maailmanmestarin Alberto Ascarin nimeä kantava yksityinen Ascari Race Resort, jonne järjestämme autourheilun elämyspäiviä. Ascari Race Resort on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat kokea upean ajoelämyksen yhdellä hienoimmista kilpailuautoiluradoista Euroopassa. Ascari Race Resortin kilpa-autoradalla on mittaa 5,425km, leveyttä 12,2 m ja siinä on 25 mutkaa. Rata on tunnettu ympäri maailmaa.

Ascari Race Resortilla on käytössä useita katu- ja kilpa-autoja, kuten mm. Lotus Elise, BMW M6, Nissan 350Z, Porsche GT3 ja Radical, Lola F3 sekä Benetton F1 auto.

Rata tarjoaa haasteita kokeneimmallekin kuljettajalle, mm. F1 maailmanmestari Fernando Alonso on ajanut radalla ja kuvannut sitä seuraavasti: ”Epätavallisen jännittävä ja kaunis rata.”

Nyt sinullakin mahdollisuus kokea Espanjan Aurinkorannikolla ainutkertainen, upea ja ikimuistettava ”Once in lifetime” – autourheiluelämys. Sinun ei tarvitse olla kilpakuljettaja entuudestaan, sillä radalle saapuessa jokainen saa ammattikouluttajalta henkilökohtaisen ajo-opastuksen ennen radalle pääsyä, oman ajokokemuksensa tai tarpeidensa mukaan. Joten rohkeasti vaan radalle kokeilemaan omia ajotaitoja.

Pyydä nyt tarjous omalle elämyksellesi numerosta +358 45 695 4899 tai sähköpostilla sunnycoast(at)viitaniemi.fi

Myös ryhmille on omat elämystapahtumansa, pyydä tarjous!

Rata1

Rata kuvattuna ilmasta.

 

Ascari Resort

Ajokalustoa ja resort aluetta

Tarjolla on mm: Puoli tai kokopäivän kestäviä Experience tai Racing Day tapahtumia, jotka sisältävät ajoa aina 82 kilometristä 187 Kilometriin.

 Autoina ovat mm:

  • Lotus Elise
  • Seat Ibiza Cup
  • Nissan 350Z
  • BMW Compact 
  • Radical SR3

Kaikki ajoelämyspalvelumme sisältävät:

Ajovarusteet, ajoelämykset täysimittaisella ajoradalla (5.425 Km) ja siihen liittyvät turvallisuuspalvelut, ammattikouluttajan palvelut, buffetlounas kuljettajalle ja yhdelle seuralaiselle, sekä paljon muuta.

Mitä vielä mietit! Pyydä nyt tarjous omasta ajoelämyksestäsi.

sunnycoast(at)viitaniemi.fi tai +358 45 695 4899
Huom!

Emme järjestä lentoja elämystapahtumiimme, vaan kaikissa palveluissamme on kysymys ns. omatoimimatkoista, joissa jokainen vastaa itse lentolippujensa hankinnasta.

Palveluitamme ei koske valmismatkoja koskeva lainsäädäntö.

122582 Yhteensä 22 Kävijöitä tänään

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.